Een avond uit het leven van een… scholier!

Lisa: Ik zit nu achter de computer. Mijn moeder zegt dat het eten bijna klaar is en ik moet dan weer eens de tafel dekken met mijn zusje. Als de tafel is gedekt kan ik soms nog even op de computer. Mijn vader komt tuis en we gaan eten. Onder het eten kletsen we wat en hopen 2 katten wat van ons eten te krijgen. Na het hoofdgerecht eten we ons toetje.

Lisa: na het eten zegt mijn moeder dat ik moet leren. daar heb ik dan echt geen zin in. na het leren ga ik tv kijken. Soms kijk ik wat samen met mijn moeder alleen zit mijn moeder bijna de hele tijd op haar mobiel.

Lisa: Daarna ga ik naar boven. Ik ga naar de badkamer en pak mijn tandenborstel en tandpasta. Ik smeer de tandpasta op mijn tandenborstel en poets mijn tanden. Daarna spuug ik het uit. Ik haal de make-up van mijn gezicht af en was mijn gezicht.

Lisa: Ik ga naar boven en trek mijn pyjama aan. Ik ga onder mijn dekens liggen en ga heel lang lezen. na het lezen ga ik slapen. Welterusten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *