Een middag uit het leven van… een scholier!

Lisa: Ik fiets samen met Sanne naar school en onderweg kletsen we veel. Zodra ik op school ben zeg ik doei tegen Sanne en ga ik naar mijn kluisje. Ik stop mijn jas erin en loop naar het klaslokaal waar ik les heb. ik wacht op de leraar die soms te laat is en loop naar binnen. Ik ga op mijn plek zitten en volg de les (met wat kletsen erbij natuurlijk).

Sanne: Ik fiets samen met Lisa naar school. Ik prop mijn jas in mijn kluisje  en zeg doei tegen Lisa. Daarna loop ik naar de les toe. Ik ga op mijn plek in de klas zitten en luister naar de leraar of lerares.

Lisa: Ik heb net twee lessen gehad en het is nu eindelijk pauze! Zo niet leuk die lessen… Ik zit een beetje op m’n mobiel op Instagram en klets wat met vriendinnen. Ik eet ondertussen mijn Oreo’s en ga weer naar de volgende les… Dat is het eigenlijk…

Sanne: Als de les afgelopen is loop ik naar de volgende toe. Als die les ook weer klaar is, is het pauze. In de pauze zit ik op m’n mobiel en klets me vriendinnen. Daarna beginnen de lessen weer. Zo gaat de heeeeele schooldag door…

Lisa: Ik fiets snel naar huis. Als ik tuis ben pak ik wat drinken, ik kreeg dorst door het fietsen. Ik maak soms wat huiswerk veel heb ik in de les al af. Dan ga ik op de computer en  type een stuk voor deze website of doe een spelletje. Dan vliegt de middag veel te snel voorbij.

Sanne: Als ik naar huis fiets hoop ik dat ik niet al te veel huiswerk/leerwerk heb opgekregen. Ik kijk het thuis na in mijn agenda en ontdek dat het suuuuuuper veeeel is……. neeeeeeeeheeeee.

 

Wij hopen dat je het leuk vond gr Lisa en Sanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *